Вътрешни вертикални щори

Печат

Вътрешни вертикални щори

Вертикалните щори са модерната алтернатива нa пердетата и завесите. Те Ви предлагат разнообразие от цветове, мотиви и структура на тъканта на текстилни и алуминиеви ленти. Използват се за декорация на най – представителни интериори, като един от главните естетични елементи в офиса или дома. Различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане и абсорбиране на светлината за задоволяване на конкретните Ви нужди.
Вертикалните щори са най – доброто решение при закриване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Възможно е да се изработват щори за наклонени или дъгообразни прозорци.
Предлагаме Ви 3 модела на релсовите механизми, 339 цвята текстилни и алуминиевиленти, 8 различни схеми на управление и събиране на плата, ръчно или ел. задвижване, както и различни варианти на монтаж.

Текстилните ленти за вертикални щори 127 мм са с ширина 127 мм са класическия модел вертикални щори и се препоръчват при закриване на големи площи. Прелагаме Ви 15 вида материи (включително негорими, 100% непрозрачни и PVC плат "Screen") и общо 151 цвята. Част от материите и цветовете са налични и за двата модела ширини на текстилните ленти - 127 мм и 89 мм.
Лентите за вертикалните щори се закачват и движат по елегантен алуминиев профил, завъртането и движението на лентите се осъществява посредством корда в края на щората - има 5 различни схеми за събиране на лентите и 3 вида алуминиеви профили и механизми.

Текстилните ленти за вертикални щори 89 мм са с ширина 89 мм и са предпочитания модел вертиклани щори през последните години. Прелагаме Ви 15 вида материи (включително негорими и 100% непрозрачни) и общо 164 цвята.

Лентите също могат да са от PVC или алуминий. Разполагаме с богата гама от цветове и десени. Релсите са от алуминий с красив дизайн и надеждни механизми. Има възможност за поставяне на декоративен корниз към релсата, както и изработване на наклонени щори. Може да се комбинират два или повече цвята. Монтират се най-често на тавани, трегери, челно на стената. Събирането на платовете може да е в единия край в средата или в двата края на щората.