Вътрешни хоризонтални щори

Печат

Вътрешни хоризонтални щори

Хоризонталните щори са най-често използвания слънчезащитен продукт поради своята надежност и практичност. Внушителният брой от цветове, модели и екстри, способността им за превъзходно регулиране на светлината и видимостта, лесната им употреба - са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис.
Ламелите са произведени от алуминий с ширина 16 или 25 мм, цветното им лаково покритие е с вечна гаранция. Прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали гарантират безпроблемна употреба с години наред.

От 2012 включваме в нашата колекция нови алуминиеви ламели 25 мм за хоризонтални щори, като общия брой цветове за хоризонтални щори, които Ви предлагаме става 88 цвята. Вижте новите цветове ламели.

Хоризонталните щори модел Между стъкло са подходящи за монтаж на двукатна дървена дограма. Щората застава между двете крила на прозореца, като по този начин осигурява пълна защита от слънчеви лъчи и видимост. Нещо повече - ал.ламели са надежно защитени от физическо нараняване и замърсяване.
Управляващите механизми се показват пред крилото през малък отвор, т.е. за да управлявате щората, не е необходимо да отваряте прозореца.

Съобразявайки се с индивидуалните Ви изисквания, предлагаме многообразие от размери, форми и начини на закрепване на Вашите щори, включително и върху наклонени прозорци.
Хоризонталните щори модел Пред стъкло се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини и преградни стенни. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори - управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.
Възможно е монтажът на щората да се извърши между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото). Предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката на крилото. Ако целите оптимално затъмнение и пълен контрол на видимостта, е по-добре да изберете монтаж, при който щората да застъпва стъклодържачите.

Хоризонталните щори модел "Макси стандарт" се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението), като щората застава между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото) - предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката.
Не е необходимо да се пробиват никакви отвори - управляващите механизми (стоп механизъм за вдигане/спускане и червяк за завъртане) са интегрирани в горния профил на щората.