Печат

REHAU

REHAU e водещ лидер в областта на системите за производство на дограма в Европа. Германският концерн REHAU продължава да се развива с високи темпове в няколко водещи направления – предоставянето на полимерни решения, строителството, автомобилната индустрия и други.

Rehau REHAU разчита на добре развити клонове за обслужване и дистрибуция на своите продукти в цяла Европа, което я изгражда като стабилен и качествен източник на продукти и услуги.

Компанията започва своята дейност малко след втората световна война, през 1948 година и към настоящият момент осигурява качествени продукти и дограма в световен мащаб. Със своите 170 представителства в цял свят REHAU продължава да се изгражда и да предоставя на своите клиенти най-качествени продукти и обслужване.

Дограмата разработена чрез полимерните системи на компанията достига до жилища, офиси, хотели и административни сгради в 55 държави, а персоналът, наброяващ над 15 000 служители се грижи за постоянния успех и подобряване името на компанията.

REHAU има офиси от Сингапур до Санкт Петербург и от Мелбърн до Лион, като осъществява своята дейност на територията на 5 континента и постепенно разширява своята огромна мрежа.

Марката REHAU е позната със своите иновативни решения, дизайнерска и инженерна компетентност високо ценена в индустрията и крайното потребление. Целта на компанията е да създаде решения от алтернативни материали като полимерите с цел подобряване използването на ресурсите на нашата родна планета Земя.

Компанията е изградила 4 завода за производство на полимери и два логистични центъра, като най-широко е позната в България с качествената PVC дограма, която предоставя на крайните български потребители.

REHAU подхожда изключително сериозно и адекватно към опазването на околната среда и екологичните нормативни документи, за да спомогне да живеем в един по-чист и по-близък до природата свят. Всички PVC дограми произведени от системите на компанията са рециклируеми и могат да бъдат повторно използвани като суровини в производствен цикъл.

В автомобилната индустрия на Европа, REHAU е интегриран във всеки трети автомобил, произведен в рамките на европейския съюз и при всеки автомобил от по-високите класове. REHAU предлага на своите клиенти решения в изключително широка гама от екологични профилни системи за производство на дограма до обслужване нуждите на космическите апарати и модули.

Печат

ETEM

 

Основана през 1971 г. ЕТЕМ заема бързо лидерските позиции в областта на алуминиевата екструзия и е сред най-обещаващите компании в Югоизточна Европа.

ЕТЕМ е първата компания, която изцяло е интегрирала процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

 

Работата и развитието на ETEM Груп се основава на концепцията за корпоративната отговорност.

За ЕТЕМ корпоративната отговорност се фокусира върху дейности, свързани с околната среда, обществото, здравето и безопасността на работните места.

Печат

ROTOКАЧЕСТВО ЗА ДЪЛГОТРАЙНО ДОВЕРИЕ

 


ROTO FRANK AG e основана през 1935г. в Щутгард, Германия. Самото наименование ROTO произтича от латинското “rotiren”, което означава “движение във всички направления”. Създатели на компанията са Вилхем и Елфриде Франк. През 1938г. Вилхем Франк създава първия двуосов прозоречен механизъм в Света.

Обковът ROTO е висококачествена, проверена в многогодишната практика система за прозорци и врати.

Елементите на обкова ROTO NT се отличават с перфектна детайлна завършеност, дори и на най-малките си съставни части.

Потребителят на обков ROTO се възползва от много преимущества, като:

  • регулируеми насрещници и плосък заключващ език;
  • допълнително защитно покритие на всички елементи;
  • допълнителни усилвания в мястото на връзка между отделните елементи на обкова;
  • специално внимание заслужават разработките за противовзломна защита;
  • привлекателен дизайн, напомнящ благородна стомана.

Със системата си за отваряне и затваряне от поколението NT фирматa Roto Frank AG се придвижва още една стъпка към сигурността и удобството. Даже в основната си версия Roto NT препречва достъпа за нежелани посетители.

Обков ROTO - елемент Обков ROTO - отваряне за проветрение Обков ROTO - панти Обков ROTO - заключващи елементи Обков ROTO - секюрити насрещник Обков ROTO - дръжка


Основна отличителна черта на ROTO NT е специалното титаниево-сребристо на цвят покритие RotoSil Nano. Структурата на нано частиците, на покритието на обкова, реализира изключително плътно наслояване по повърхността на метала. То отговаря на най-високите стандарти за екологична безопасност и защита срещу корозия, като многократно превишава изискванията по RAL RG 607/3. Защитеността от солта, съдържаща се в морския въздух, е 100%. Нано технологията, с която е изработено покритието на обкова, обезпечава самовъзстановяването му при механично увреждане на повърхностния защитен слой.

Атестат за високото ниво на продуктите ROTO са издадените сертификати от Института по качество във Фелберт, Германия.